•    Bola Loca en colors ¡fluor! Tria la teva

  •    El Tresor Enfonsat és un cofre pirata que amaga moltíssims tresors. Un dia un pirata va perdre aquest Tresor tan preuat a les profunditats d'una piscina i ara vol que els nens i nenes l'ajudin a trobar-lo.   T’hi atreveixes? A l’aigua, pirates!

  • Mini Spin Top   COMANSI FORT-TIN AMB EL TEU NOU FORT-TIN COMANSI TINDRÀS EL MILLOR COS DE FEDERALS, PODRÀS CAVALCAR AMB ELS MILLORS VAQUERS I PODRÀS SER UN DELS INDIS MÉS SALVATGES I TEMIBLES DEL LLUNYÀ OEST. AGAFA EL TEU CAVALL, DIVERTEIX-TE I TRIA LA TEVA REALITAT PER CREAR LES MILLORS AVENTURES DE L'OEST EN EL TEU FORT COMANSI.  

  •    Blister SPIN Bikes Cada Blíster inclou una moto diferent i una graella de sortida, per descarregar la APP gratuïta Spin Bikes i calcular la velocitat de la teva Spin Bike. Hi ha 12 motos diferents per col·leccionar. Tria la teva! Súper alta velocitat! Fan el cavallet! Girs de 360º sobre la punta d’un bolígraf! Tombarelles de 360º! Girs invertits!...

  •    Mega Looping Set Spin Bikes Amb aquest circuit, les teves Spin Bikes podran donar voltes increibles recorrent els mega loopings en el menor temps posible. Conté 4 Spin Bikes, 3 loopings petits, 3 loopings grans, 3 rectes i 1 graella de sortida per la APP. Súper alta velocitat! Fan el cavallet! Girs de 360º sobre la punta d’un bolígraf!...

  • Sky target Col·loca l'hèlix en el mànec i llança-la al teu company. Ell ha de atrapar-la al vol amb el seu mànec.Recorre una distància de 15m. Disponible en 3 colors.

  •   Bomb splash Omple la teva bomba d’aigua i podràs omplir els globus en qualsevol lloc. No necessitaràs tenir una aixeta a prop!  A mes, amb el anudador automàtic... ¡Serà molt mes fàcil poder nuar els teus globus d’aigua! Conté 150 globus d’aigua.

  • Mini Spin Top Carrega la baldufa i llança-la prement el botó del teu llançador. Crea batalles amb els teus amics. Quina serà la baldufa que es mantingui en peu després de la batalla?


NEWS - COMANSI
COMANSI S'UNEIX A L'AECC EN LA LLUITA CONTRA EL CANCER INFANTIL - 08/10/2016

COMANSI S'UNEIX A L'AECC EN LA LLUITA CONTRA EL CANCER INFANTIL - 08/10/2016

La Tanda contra el Càncer va tenir lloc el passat 8 d'octubre a Montmeló Més de 60 nens malalts de càncer van participar en la IX Jornada AECC & Circuit de Barcelona-Catalunya.

Comansi se posiciona como el rey indiscutible de la Pascua

Comansi se posiciona como el rey indiscutible de la Pascua

Sus figuras no articuladas coronan la mayoría de monas de las pastelerías catalanas en Semana Santa.

EL REPTE DE JANO 2015 - 24/09/2015

EL REPTE DE JANO 2015 - 24/09/2015

El passat dissabte 19 de setembre en Cadaqués, vam fer realitat el repte de Jano, que es va convertir al seu torn en un repte per tots nosaltres i en una nova demostració de la manera de viure d'aquest ésser extraordinari.

UN NOU REPTE SOLIDARI  -  05/08/2015

UN NOU REPTE SOLIDARI - 05/08/2015

L'edició de la Marnatón de Cadaqués 2015 tindrà un component solidari; un grup de nedadors participarà per recaptar fons per Jano Galán afectat per l'ELA.